Reinhard Gerer

Nagy szakácsok kis fortélyai

magyar könyvklub zrt.  | 1994  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA  |  141 oldal

Libri Antikvárium
Mitől lesz rágós a hagymás rostélyos? Hogyan őrzik meg szép színüket a megfőzött zöldségfélék? Mitől lesz szép hullámos a bécsi szelet?
Talán banálisnak hangzó kérdések ezek, igazából azonban a főzés alapkérdései.
Reinhard Gerer, a bécsi mesterszakács minderre választ ad ebben a könyvben. Olyan ötletekkel szolgál, olyan fogásokra tanítja meg az olvasót, amelyeket semmilyen más szakácskönyvből nem lehet elsajátítani. Olyan titkokat oszt meg velünk, amelyek az apró, ámde döntően fontos különbségeket eredményezik főzés főzés között.
A "nagy szakácsok kis fortélyai" felbecsülhetetlen értékűek. Ezeknek a fogásoknak az elsajátításával még a főzésben gyakorlatlanok is eljuthatnak az ételkészítéstől az igazi konyhaművészetig.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 855 Ft

A termék megvásárlásával

85 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-4 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-4 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:
Méret:12 x 19 cm
Kiadó magyar könyvklub zrt.
Kiadás éve1994
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:141
BorítóKEMÉNYTÁBLA
Illusztrációfekete-fehér illusztrációkkal.
ISBN9638224835
Árukód6312183 / 5311355

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 855 Ft

A termék megvásárlásával

85 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-4 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-4 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Náray Tamás: Barbara - Az esélyNáray Tamás: Barbara - Az esély