A hús és a húskészítmények technológiája

könnyűipari könyvkiadó  | 1951  | papír / puha kötés  |  512 oldal

Libri Antikvárium
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 9 900 Ft

A termék megvásárlásával

990 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó könnyűipari könyvkiadó
Kiadás éve1951
Oldalak száma:512
Súly800 gr
ISBN2399980885645
ÁrukódSL#2110623283
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 9 900 Ft

A termék megvásárlásával

990 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal