A vendéglátás ételei és tálalásuk (Szakmai Kiskönyvtár)

kereskedelmi és idegenforgalmi továbbképző kft.  | 1982  | papír / puha kötés  |  221 oldal

Libri Antikvárium
Ismertető: Fekete-fehér ábrákkal illusztrált - Tartalom: Bevezetés 7 Az ételek tálalásának eszközei és módszerei 9 A tálalás folyamata 9 Előkészítés 9 Tálalás 10 Az ételek tálalásához és felszolgálásához szükséges konyhai- és éttermi felszerelések 10
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 680 Ft

A termék megvásárlásával

168 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Saját képpel
Kiadó kereskedelmi és idegenforgalmi továbbképző kft.
Kiadás éve1982
Oldalak száma:221
Súly280 gr
ISBN2310001420140
ÁrukódSL#2111520103
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 680 Ft

A termék megvásárlásával

168 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború