Al dente - Gasztronómiai kalandozások Itáliában

tericum kiadó  | 2009  | kemény kötés  |  371 oldal

Libri Antikvárium
A kötet anekdoták, történelem és ételek pikáns keveréke. Remek olvasmány bárkinek, aki szereti Olaszországot és az olasz konyhát. Az angol szerző nem könnyű, ám annál élvezetesebb vállalkozásba fog: végigjárja Itália ismert és kevésbé ismert vidékeit, hogy felfedezze az ország legnagyszerűbb kincseit: az ételek és ízek kavalkádját. Genova, Pisa, Amalfi, Róma, Szardínia, Ischia: fantasztikus, változatos világ ez, városról városra, más-más kínálattal. William Black vállalkozó kedvű utazó, végigkóstolja az adott vidékre leginkább jellemző ételeket, legyen az szamárhúsos szósszal készült tészta, szélben szárított tonhal, békarizottó vagy fáradt tehenek tejéből készült érett sajt. Azonban nem csak eldugott városkákban kutatja az autentikus olasz ízeket. Comacchióban angolnát, Rómában töltött cukkinivirágot, Szicíliában pisztáciaszószos penne tésztát eszik, Torinóban isteni kávét iszik. A sajátságos angol humorral fűszerezett kötet magával ragadó gasztronómiai útikönyv megannyi ínycsiklandó recepttel és kultúrtörténeti érdekességgel.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 290 Ft

A termék megvásárlásával

129 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Szép állapotú
Kiadó tericum kiadó
Kiadás éve2009
Oldalak száma:371
Súly200 gr
ISBN2399987224072
ÁrukódSL#2111497134
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 290 Ft

A termék megvásárlásával

129 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

KönyvtörvényKönyvtörvény