Az egészség konyhája

medicina könyvkiadó vállalat  | 2006  | kemény kötés  |  111 oldal

Libri Antikvárium
Korpádi Péter magyar szakácsmester, gasztronómus és food designer, egyszerre hagyományőrző és új értékeket teremtő, kreatív ,,ínyesmester". Szerzőtársa, Patyi Árpád több díjjal jutalmazott fotóművész. Ők ketten jegyzik a Medicina Kiadó szakácskönyv sorozatát, amelynek most megjelent kötetében az egészség konyhájának megtervezéséhez és megteremtéséhez adnak tanácsokat és recepteket. Korpádi Péter figyelme a konyha, a főzés minden területére, részletére kiterjed: a filozófiai megalapozástól az alapanyagok beszerzésén és a megfelelő edények kiválasztásán át, egészen a használandó fűszerekig ad eligazítást, nem feledkezve meg az ételek egymásutániságának, sorrendjének, valamint az elkészítés technológiájának és az étkezés mikéntjének, esztétikájának fontosságáról sem. A receptekben leírt ételeket bemutató sajátos hangulatú fotókat e kötethez is Patyi Árpád készítette.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 390 Ft

A termék megvásárlásával

139 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - karcos borító
Kiadó medicina könyvkiadó vállalat
Kiadás éve2006
Oldalak száma:111
Súly300 gr
ISBN2399998873436
ÁrukódSL#2108362354
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 390 Ft

A termék megvásárlásával

139 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal