Az élelmiszerkémia alapjai

mezőgazdasági kiadó  | 1979  | vászon  |  531 oldal

Libri Antikvárium
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 450 Ft

A termék megvásárlásával

245 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Sérült papír védőborító. Saját képpel.
Kiadó mezőgazdasági kiadó
Kiadás éve1979
Oldalak száma:531
Súly1200 gr
ISBN2399998746341
ÁrukódSL#2110922763
Kötésvászon

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 450 Ft

A termék megvásárlásával

245 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború