Az ételkészítés technológiája III. (Cukrászati gyakorlatok)

közgazdasági és jogi könyvkiadó  | 1978  | papír / puha kötés  |  139 oldal

Libri Antikvárium
Ismertető: Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskola - Tankönyvpótló jegyzet - Kézirat gyanánt - IV. kiadás - Fekete-fehér fotómellékletekkel, számos ábrával illusztrálva.- További ismertető. "Belelapozás".
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 990 Ft

A termék megvásárlásával

399 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Saját képekkel (állapotfotó). Szinte kinyitatlan, jó állapotú példány. Könyvízelítő: "Belelapozás".
Kiadó közgazdasági és jogi könyvkiadó
Kiadás éve1978
Oldalak száma:139
Súly219 gr
ISBN2399968111537
ÁrukódSL#2109958256
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 990 Ft

A termék megvásárlásával

399 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Robert Jobson: Katalin walesi hercegnéRobert Jobson: Katalin walesi hercegné