Az ételkészítés technológiája (Közétkeztetési könyvek)

kereskedelmi könyvkiadó  | 1953  | papír / puha kötés  |  348 oldal

Libri Antikvárium
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 6 000 Ft

A termék megvásárlásával

600 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó kereskedelmi könyvkiadó
Kiadás éve1953
Oldalak száma:348
Súly200 gr
ISBN2399973372992
ÁrukódSL#2110407884
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 6 000 Ft

A termék megvásárlásával

600 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal