Az ételkészítési ismeretek és gyakorlatok tanítása

magánkiadás  | 1998  | papír / puha kötés  |  350 oldal

Libri Antikvárium
Ez az írás, amellett, hogy ajánlott tankönyve a vendéglátóipari szakoktató képzésben részt vevő főiskolai hallgatóknak, egyaránt szól kezdőkhöz és haladókhoz, a szakmai képzés közvetett és közvetlen irányítóihoz, az iskolákban és a munkahelyeken a tanulók elméleti és gyakorlati képzését végző, valamint a tanulók fejlesztéséért közvetlenül vagy közvetve felelős kollégákhoz.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 900 Ft

A termék megvásárlásával

390 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó magánkiadás
Kiadás éve1998
Oldalak száma:350
Súly500 gr
ISBN2399957239563
ÁrukódSL#2111595119
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 900 Ft

A termék megvásárlásával

390 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború