Biztonságos élelmiszerek előállítása

mezőgazda kiadó  | 1994  | kemény kötés  |  154 oldal

Libri Antikvárium
Higiéniai és mikrobiológiai minőség alkalmazása az élelmiszeriparban. A biztonságos laboratórium tervezése és működése. A minőségbiztosításhoz szükséges kritikus értékelő mikrobiológiai módszerek. A minőségmenedzsment-rendszer létrehozása. Az ISO9000 (85 5750) -nek megfelelő szabványosításra való törekvés.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 900 Ft

A termék megvásárlásával

490 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó mezőgazda kiadó
Kiadás éve1994
Oldalak száma:154
Súly419 gr
ISBN2310002697022
ÁrukódSL#2110608433
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 900 Ft

A termék megvásárlásával

490 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

KönyvtörvényKönyvtörvény