Biztonságos élelmiszerek előállítása

mezőgazda kiadó  | 1994  | kemény kötés  |  154 oldal

Libri Antikvárium
Higiéniai és mikrobiológiai minőség alkalmazása az élelmiszeriparban. A biztonságos laboratórium tervezése és működése. A minőségbiztosításhoz szükséges kritikus értékelő mikrobiológiai módszerek. A minőségmenedzsment-rendszer létrehozása. Az ISO9000 (85 5750) -nek megfelelő szabványosításra való törekvés.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 4 800 Ft

A termék megvásárlásával

480 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó mezőgazda kiadó
Kiadás éve1994
Oldalak száma:154
Súly419 gr
ISBN2399959354776
ÁrukódSL#2111615982
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 4 800 Ft

A termék megvásárlásával

480 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború