Cukrászati ismeretek (Letölthető melléklettel)

műszaki könyvkiadó  | 2017  | kemény kötés  |  356 oldal

Libri Antikvárium
- a cukrászipari félkész termékek, cukorkészítmények, bevonó anyagok alkalmazását és előállítását, - a töltelékek, tészták készítését, illetve a késztermékek előállítását, - az uzsonnasütemények, a kikészített sütemények (torták, szeletek, tekercsek stb.), valamint a kézműves sütemények (édes és sós teasütemények, bonbonok) receptjeit anyaghányad-ajánlással, - a fagylaltgyártást, - a diabetikus sütemények jellemzőit és elkészítését, valamint - az éttermi melegtészták és az újdonságnak számító tányérdesszertek készítését. A letölthető mellékletben található, az egyes munkafolyamatokat szemléltető folyamatábrák, animációk, a kinyomtatható, gyakorolható díszítésminták, a tesztek, az olvasmányok jelentősen növelik a diákok tanulási kedvét és a tanulás-tanítás hatékonyságát. A több mint 500 szemet gyönyörködtető fotó, a már gyakorló szakemberek számára is újdonságnak számító külföldi süteményreceptek pedig a nagyközönség számára is vonzóvá, érdekessé teszik a kiadványt.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 18 490 Ft

A termék megvásárlásával

1 849 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:hibátlan, olvasatlan példány
Kiadó műszaki könyvkiadó
Kiadás éve2017
Oldalak száma:356
Súly100 gr
ISBN2399983852149
ÁrukódSL#2110631084
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 18 490 Ft

A termék megvásárlásával

1 849 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború