ÉLELMISZER-ALAPISMERETEK

műszaki könyvkiadó  | 2020  | papír / puha kötés  |  224 oldal

Libri Antikvárium
A tankönyv ismerteti a fő élelmiszercsoportok alkotóelemeinek fizikai, kémiai és mikrobiológiai tulajdonságait, a tartósítási tudnivalókat, továbbá az alapvető árutulajdonságok változásait.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 400 Ft

A termék megvásárlásával

440 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Újszerű
Kiadó műszaki könyvkiadó
Kiadás éve2020
Oldalak száma:224
Súly349 gr
ISBN2399965323810
ÁrukódSL#2110517518
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 400 Ft

A termék megvásárlásával

440 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal