Élelmiszer-áruismeret I. (A vendéglátás kérdései)

kereskedelmi és idegenforgalmi továbbképző kft.  | 2003  | papír / puha kötés  |  179 oldal

Libri Antikvárium
Tartalom: Malomipari termékek 3 A gabonafélék jellemzése és fajtái 3 A gabonaszem összetétele és táplálkozástani jelentősége 6 A gabonafélék feldolgozása 8 Őrlemények 8 Hántolt termékek 12 Egyéb eljárásokkal készült termékek 13 Sütő- és tésztaipari termékek 15 Kenyér 16 A kenyér készítése 16 A kenyér minősége 19 Kenyérfajták 23 Sütőipari fehértermékek 25 Szárított tészták 30 A szárított tészták jellemzése 30 A szárított tészták minősége 32 Cukor- és édesipari termékek 35 Természetes édesítőszerek 36 Cukor 36 Méz 40 Mesterséges édesítőszerek 42 Édesipari termékek 43 Cukorkák 44 Kakaó- és csokoládéáruk 47 Nugátok és nugátszerű készítmények 51 Édesipari lisztesáruk 53 Diabetikus édességek 54 Gyümölcsök 56 A gyümölcsök összetétele és táplálkozástani jelentősége 56 Hazai gyümölcsök 60 Almatermésű gyümölcsök 60 Csonthéjas termésű gyümölcsök 61 Bogyótermésű gyümölcsök 62 Kabaktermésű gyümölcsök 64 Száraztermésű gyümölcsök 64 Déligyümölcsök 66 Friss déligyümölcsök 66 Szárított déligyümölcsök 68 A gyümölcsök tartósításának termékei 69 Zöldségfélék és gombák 72 A zöldségfélék összetétele és táplálkozástani jelentősége 72 A zöldségfélék csoportosítása 75 Burgonyafélék 75 Káposztafélék 76 Gyökérgumósok 79 Kabakosok 80 Hagymafélék 81 Hüvelyesek 82 Levélzöldségek 82 Évelő zöldségek 83 Gombák 83 A zöldségfélék és gombák tartósításának termékei 84 A hús és feldolgozásának termékei 86 A hús szerkezete és összetétele 86 A hús minősége 90 A hús romlásos jelenségei 92 A húst szolgáltató állatok húsának jellemzése 93 Nagy vágóállatok 94 Baromfifélék 94 Vadon élő állatok 97 Halak és egyéb hideg vérű állatok 101 A húsfeldolgozó-ipar termékei 108 Töltelékes készítmények 110 Darabos készítmények 119 Dobozos készítmények 121 A baromfifeldolgozó-ipar termékei 124 Vágott baromfi 124 Egyéb baromfiipari termékek 127 A halfeldolgozó-ipar termékei 128 Teljes konzervek 128 Félkonzervek 130 A tej és feldolgozásának termékei 132 A tej összetétele és táplálkozástani jelentősége 133 Fogyasztási tejek 138 Tartósított termékek 140 Tejkészítmények 141 Ízesített tejkészítmények 141 Savanyított tejkészítmények 142 Dúsított zsírtartalmú tejkészítmények 143 Tejtermékek 145 Vaj 145 Túró 146 Sajt 148 Étkezési zsiradékok 155 A zsiradékok összetétele és táplálkozástani jelentősége 157 Sertészsír 159 Étolaj 161 Margarin 162 Tojás 166 A tojás szerkezete és összetétele 167 A tojás minősége és forgalmazása 170 Felhasznált és ajánlott irodalom 176 Tartalomjegyzék 177
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 990 Ft

A termék megvásárlásával

99 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
oldalsó szélén hullámos könyvtest
Kiadó kereskedelmi és idegenforgalmi továbbképző kft.
Kiadás éve2003
Oldalak száma:179
Súly250 gr
ISBN2310005566202
ÁrukódSL#2110457183
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 990 Ft

A termék megvásárlásával

99 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Váncsa István: Olasz lakoma Váncsa István: Olasz lakoma