Élelmiszer-kémia 1.

mezőgazda kiadó  | 1992  | kemény kötés  |  790 oldal

Libri Antikvárium
A két kötetes mű első kötete az élelmiszerek alkotórészeivel (szénhidrátokkal, fehérjékkel, lipidekkel, vitaminokkal stb.) foglalkozik a kémiai rend-szertan alapján. A második kötet az egyes élelmiszer-ipari ágazatok nyersanyagainak és termékeinek összetételéről ad tájékoztatást. Mindkét kötet ismerteti a feldolgozás és a terméktárolás alatt lejátszódó folyamatokat, a kémiai, fiziko-kémiai szerkezet és az érzékszervi tulajdonságok közötti kapcsolatokat, valamint a technológiai paraméterek hatását.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 19 900 Ft

A termék megvásárlásával

1 990 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó mezőgazda kiadó
Kiadás éve1992
Oldalak száma:790
Súly1200 gr
ISBN2310009883732
ÁrukódSL#2111630014
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 19 900 Ft

A termék megvásárlásával

1 990 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború