Élelmiszeripar

mezőgazdasági szaktudás kiadó  | 2000  | kemény kötés  |  220 oldal

Libri Antikvárium
Az élelmiszeripar iránt érdeklődő olvasóknak és vállalkozóknak ajánljuk. Az élelmiszer-feldolgozás, tartósítás alkalmazott eljárásainak ismertetése után az egyes szakdolgozatokat mutatja be és utal a minőségi termék-előállítás fontosságára.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:közepes állapotú antikvár könyv - sérült borító
Kiadó mezőgazdasági szaktudás kiadó
Kiadás éve2000
Oldalak száma:220
Súly200 gr
ISBN2399974589283
ÁrukódSL#2110874010
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

LID - Együtt olvasunkLID - Együtt olvasunk