Élelmiszeripari műveletek és folyamatok I.- Élelmiszeripari Szakközépiskolák Tankönyve

mezőgazdasági kiadó  | 1984  | papír / puha kötés  |  256 oldal

Libri Antikvárium
ELŐSZÓ Részlet a könyvből: "Az élelmiszeripar igen sok iparágra oszlik. Ezek az iparágak növényi és állati eredetű anyagokból állítanak elő élelmiszereket. Az élelmiszerek gyártási technológiái - az... Tovább TARTALOM Az élelmiszeripari műveletek tárgyköre, a műveletek rendszerezése 3 Folyadékok és gázok áramlása 5 Hidrosztatika 5 Hidrodinamika 14 Folyadékok áramlásán alapuló műveletek 42 Folyadékok és gázok szállítása 42 Gravitációs ülepítés 50 Centrifugális ülepítés 58 Szűrés 66 Keverés 75 Préselés 81 Passzírozás 85 Műveletek szilárd szemcsés, darabos anyagokkal 88 Szemcsés anyagok jellemzői 88 Osztályozó műveletek 91 Szitálás 94 Aprítás 97 Áramoltatás nyugvó halmazon keresztül 102 Fluidizálás 104 Pneumatikus szállítás 110 Úsztatás 114
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 990 Ft

A termék megvásárlásával

299 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - kopottas
Kiadó mezőgazdasági kiadó
Kiadás éve1984
Oldalak száma:256
Súly119 gr
ISBN2310005912856
ÁrukódSL#2111378272
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 990 Ft

A termék megvásárlásával

299 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Stephanie Garber: Egy átok az igaz szerelemértStephanie Garber: Egy átok az igaz szerelemért