Élelmiszerismeret I.

szaktudás kiadó ház rt.  | 2001  | papír / puha kötés  |  240 oldal

Libri Antikvárium
Az első kötet a növényi eredetű élelmiszerekkel foglalkozik. Először a gabona-, malom-, tészta- és sütőipari áruk jellemzőit, fajtáit ismerteti a szerző, majd az édesítőszerek, édesipari áruk és cukrászati történetével, csoportjaival ismerkedhetünk. Végezetül a gyümölcsök, zöldségfélék és tartósított gyümölcs-zöldségáruk bemutatásával fejeződik be az első kötet.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 190 Ft

A termék megvásárlásával

119 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - név/ajándékozási beírással
Kiadó szaktudás kiadó ház rt.
Kiadás éve2001
Oldalak száma:240
Súly200 gr
ISBN2399956870774
ÁrukódSL#2111031979
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 190 Ft

A termék megvásárlásával

119 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Pörgős PéntekPörgős Péntek