Élelmiszerismeret II.

közgazdasági és jogi könyvkiadó  | 1999  | papír / puha kötés  |  287 oldal

Libri Antikvárium
A második kötet két fő témával foglalkozik: az állati eredetű élelmiszerek és az élvezeti szerek csoportjaival. Az állati eredetű élelmiszereken belül a húsok és halak jellemzői, tárolása, biztonságos kezelése áll a középpontban, majd a tojás részletezése és a tejtermékek bemutatása következik. Az élvezeti szereknél a fűszereken és ízesítőszereken kívül a kávé és tea jellemzőit, valamint az alkoholtartalmú italokat mutatja be a szerző. Fejezetenként ellenőrző kérdések és feladatok, valamint részletes Értelmező kisszótár segíti a diákok tanulását.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 10-12 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 10-12 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:közepes állapotú antikvár könyv - foltos - sérült borító
Kiadó közgazdasági és jogi könyvkiadó
Kiadás éve1999
Oldalak száma:287
Súly300 gr
ISBN2310003310883
ÁrukódSL#2110311943
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 10-12 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 10-12 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Pörgős PéntekPörgős Péntek