Élelmiszerismeret II.

műszaki könyvkiadó intézet  | papír / puha kötés  |  273 oldal

Libri Antikvárium
Állati eredetű élelmiszerek és élvezeti szerek Az állati eredetű étkezési zsiradékok és a húsok általános jellemzése után részletes ismereteket kaphatunk a sertés és szarvasmarha, a baromfi , valamint a halak és vadon élő állatok feldolgozásáról, a belőlük készített termékekről. Alaposan taglalják a szerzők a tojás, valamint a tej és feldolgozásának termékeit. Az élvezeti szereknél az alkoholos és alkoholmentes italok, a fűszerek és ízesítőszerek, valamint a kávé és tea tulajdonságait, késztermékeit találhatjuk.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 990 Ft

A termék megvásárlásával

599 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
a címoldalon névbejegyzés, néhány oldalon szövegkiemelés
Kiadó műszaki könyvkiadó intézet
Oldalak száma:273
Súly200 gr
ISBN2310008147231
ÁrukódSL#2111441045
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 990 Ft

A termék megvásárlásával

599 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal