Ételkészítés technikája

közgazdasági és jogi könyvkiadó  | 1964  | félvászon  |  703 oldal

Libri Antikvárium
A vendéglátóipari tanulóiskolák számára.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 770 Ft

A termék megvásárlásával

477 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Saját képpel
Kiadó közgazdasági és jogi könyvkiadó
Kiadás éve1964
Oldalak száma:703
Súly1200 gr
ISBN0749000835105
ÁrukódSL#2107751172
Kötésfélvászon

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 770 Ft

A termék megvásárlásával

477 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Stephanie Garber: Egy átok az igaz szerelemértStephanie Garber: Egy átok az igaz szerelemért