Ételkészítés technikája

közgazdasági és jogi könyvkiadó  | 1964  | félvászon  |  703 oldal

Libri Antikvárium
A vendéglátóipari tanulóiskolák számára.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 8 820 Ft

A termék megvásárlásával

882 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - foltos - kopottas - gyűrődésekkel
Egy-két lap gyűrött. A borító enyhén kopottas.
Kiadó közgazdasági és jogi könyvkiadó
Kiadás éve1964
Oldalak száma:703
Súly2000 gr
ISBN0659001493214
ÁrukódSL#2107832066
Kötésfélvászon

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 8 820 Ft

A termék megvásárlásával

882 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal