Ételkészítési ismeretek 1. - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételei

műszaki könyvkiadó  | 2011  | papír / puha kötés  |  140 oldal

Libri Antikvárium
BEVEZETÉS MÓDSZERTANI JAVASLAT 1. A MUNKAVÉGZÉS SZEMÉLYI FELTÉTELEI 1.1. A DOLGOZÓKKAL SZEMBEN TÁMASZTOTT KÖVETELMÉNYEK 1.2. KONYHAI MUNKAKÖRÖK 1.3. HACCP 1.4. MUNKAVÉDELMI, TŰZVÉDELMI, KÖRNYEZETVÉDELMI ISMERETEK 2. A KONYHA KIALAKÍTÁSA, BERENDEZÉSEINEK HASZNÁLATA 2.1. Az üzlet-étterem telepítésének és kialakításának szempontjai 2.2. A konyha és a kapcsolódó helyiségek rendszere 2.3. Raktárak 2.4. Hűtve tárolás 2.5. Előkészítők 2.6. Konyha Szakszavak Idegen szavak Irodalomjegyzék
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 790 Ft

A termék megvásárlásával

379 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó műszaki könyvkiadó
Kiadás éve2011
Oldalak száma:140
Súly200 gr
ISBN0489005672151
ÁrukódSL#2107709245
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 790 Ft

A termék megvásárlásával

379 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal