Ételkészítési ismeretek

műszaki könyvkiadó  | 2008  | kemény kötés  |  473 oldal

Libri Antikvárium
A kiadvány a legkorszerűbb ételkészítési ismereteket témakörökre bontva ismerteti. A levesek, a húsételek a köretek, stb. bemutatásán túl minden témakörben recepteket és ételkészítési fogásokat ismerhetnek meg a tanulók.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 5 990 Ft

A termék megvásárlásával

599 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:hibátlan, olvasatlan példány
CD melléklettel
Kiadó műszaki könyvkiadó
Kiadás éve2008
Oldalak száma:473
Súly300 gr
ISBN2399969445044
ÁrukódSL#2111764463
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 5 990 Ft

A termék megvásárlásával

599 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Alekszej Navalnij: HazafiAlekszej Navalnij: Hazafi