Ételkészítési ismeretek 2. - Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése

műszaki könyvkiadó  | 2013  | papír / puha kötés  |  212 oldal

Libri Antikvárium
Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére. Főfejezetek: 1. A vágóállatok előkészítése 2. A háziszárnyasok előkészítése 3. A vadak előkészítése 4. A halak előkészítése 5. A hidegvérű állatok előkészítése 6. Zöldségfélék előkészítése 7. Gyümölcsfélék előkészítése 8. Fűszerek előkészítése 9. További élelmi anyagok előkészítése 10. Az előkészítés, elkészítés műveletei
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 6 390 Ft

A termék megvásárlásával

639 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:hibátlan, olvasatlan példány
Kiadó műszaki könyvkiadó
Kiadás éve2013
Oldalak száma:212
Súly100 gr
ISBN0359001368863
ÁrukódSL#2107031805
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 6 390 Ft

A termék megvásárlásával

639 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal