Ételkészítési ismeretek 3. A vendéglátóipari szakmunkásképzés számára

közgazdasági és jogi könyvkiadó  | 1979  | papír / puha kötés  |  158 oldal

Libri Antikvárium
Ismertető: A harmadik kötetben új ismereteket szerzünk az előételekről és a hidegkonyha munkájáról, készítményeiről - 45 ábrával illusztrált könyv - További ismertető: "Belelapozás". - - - Tartalom: Bevezetés 3 Meleg előételek 4 Zöldség- és főzelékfélékből készült meleg előételek 6 Tojásból készült meleg előételek 13 Főzéssel készült meleg tojásételek 14 Párolással készült meleg tojásételek 16 Sütéssel készült meleg tojásételek 17 Tésztából készült meleg előételek 19 Csőtészták 20 Gyúrt tészták 20 Palacsinták 21 Kelt tészták 22 Forrázott tészta 22 Vajastészta 23 Rétesek, tekercsek, tésztakosarak (Kiegészítő anyag) 27 Rizottók 28 Húsokból és belsőségekből készült meleg előételek 30 Sajtos falatok és melegszendvicsek 32 Melegszendvicsek 33 Hidegkonyhai készítmények 39 A hidegkonyhai készítmények díszítése 42 A díszítés anyagai 45 Egyszerű és összetett saláták 51 Egyszerű zöldségsaláták 52 Összetett zöldségsaláták 52 Összetett zöldséges-húsos saláták 54 Zöldség- és gyümölcskészítmények 58 Aszpikos készítmények 62 Aszpikos saláták 62 Kocsonyázott habok 63 Kocsonyázott tojás 64 Töltött tojásételek 65 Pástétomok és galantinok (Kiegészítő anyag) 68 Halkészítmények 74 Vegyes ízelítők 77 Szendvicsek 78 Egyszerű szendvicsek 79 Különleges szendvicsek 80 Formázott alapú szendvicsek 82 Sajtos készítmények 89 Hidegtálak 90 A konyhai munka szervezése 96 Az áruellátás 96 A konyhafőnök feladatai 97 Az ételbár szervezési feladatai (Kiegészítő anyag) 99 Az üzleten kívüli feladatok 100 Étlapszerkesztés és étrend-összeállítás 102 Az étlapszerkesztés szempontjai 102 Az étlap formai és tartalmi szerkesztése 104 Étlapminták 108 Az étrend 127 Étrendminták 128 Nemzetek konyhái 134 A magyar konyha kialakulása, ételkészítésünk jellemzése 135 A francia konyha 140 A skandináv országok konyhája 142 Az olasz konyha 143 Az angol konyha 145 A német konyha 147 Az orosz konyha 148 A lengyel konyha 149 A bolgár konyha 150 A jugoszláv konyha 151 A cseh és szlovák konyha 153 Vallások táplálkozási előírásai (Kiegészítő anyag) 154 Felhasznált irodalom 156
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 990 Ft

A termék megvásárlásával

299 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Saját képekkel (állapotfotó). Keveset forgatott, jó állapotú példány. Könyvízelítő: "Belelapozás".
Kiadó közgazdasági és jogi könyvkiadó
Kiadás éve1979
Oldalak száma:158
Súly250 gr
ISBN2399967350135
ÁrukódSL#2109954071
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 990 Ft

A termék megvásárlásával

299 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború