Ételkészítési ismeretek

műszaki könyvkiadó  | 2021  | kemény kötés  |  550 oldal

Libri Antikvárium
A kiadvány a legkorszerűbb ételkészítési ismereteket témakörökre bontva ismerteti. A levesek, a húsételek a köretek, stb. bemutatásán túl minden témakörben recepteket és ételkészítési fogásokat ismerhetnek meg a tanulók.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 7 490 Ft

A termék megvásárlásával

749 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - könyvtári
Könyvtári pecsét az előzéklapon
Kiadó műszaki könyvkiadó
Kiadás éve2021
Oldalak száma:550
Súly200 gr
ISBN2399987016400
ÁrukódSL#2111077240
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 7 490 Ft

A termék megvásárlásával

749 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal