Ételkészítési ismeretek

műszaki könyvkiadó  | 2011  | kemény kötés  |  473 oldal

Libri Antikvárium
CD-ROM nélküli példány; sérült, szakadt borító; könyvtári; elszíneződött lapélek
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 490 Ft

A termék megvásárlásával

349 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:közepes állapotú antikvár könyv - kopottas
CD-ROM nélküli példány; sérült, szakadt borító; könyvtári; elszíneződött lapélek
Kiadó műszaki könyvkiadó
Kiadás éve2011
Oldalak száma:473
Súly300 gr
ISBN2399954615049
ÁrukódSL#2111314015
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 490 Ft

A termék megvásárlásával

349 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal