Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig

műszaki könyvkiadó  | 2018  | papír / puha kötés  |  988 oldal

Libri Antikvárium
Az Ételkészítési ismeretek könyvből már több generáció szakácstanulói sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is. A Pető Gyula Venesz-díjas mesterszakács által összeállított könyv az alapoktól a mesterszintig mutatja meg a leendő séfeknek az ételkészítés világát.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 19 490 Ft

A termék megvásárlásával

1 949 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:hibátlan, olvasatlan példány
Kiadó műszaki könyvkiadó
Kiadás éve2018
Oldalak száma:988
Súly100 gr
ISBN2399968553030
ÁrukódSL#2111303121
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 19 490 Ft

A termék megvásárlásával

1 949 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború