Ételkészítési ismeretek + CD

képzőművészeti kiadó  | 2014  | kemény kötés  |  472 oldal

Libri Antikvárium
A kiadvány a legkorszerűbb ételkészítési ismereteket témakörökre bontva ismerteti. A levesek, a húsételek a köretek, stb. bemutatásán túl minden témakörben recepteket és ételkészítési fogásokat ismerhetnek meg a tanulók. Most CD melléklettel.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Online ár: 5 800 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 640 Ft

A termék megvásárlásával

464 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - kopottas
Kissé kopottas, saját képpel.
Kiadó képzőművészeti kiadó
Kiadás éve2014
Oldalak száma:472
Súly930 gr
ISBN2399957490100
ÁrukódSL#2111560097
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Online ár: 5 800 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 640 Ft

A termék megvásárlásával

464 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

KönyvtörvényKönyvtörvény