Ételkészítési ismeretek - Vendéglátóipari szakközép- és szakképző iskolák számára

közgazdasági és jogi kiadó  | 1994  | kemény kötés  |  1006 oldal

Libri Antikvárium
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 10 990 Ft

A termék megvásárlásával

1 099 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:közepes állapotú antikvár könyv - karcos borító - sérült borító - aláhúzásokkal
karcos borító; sérült, ragasztott gerinc; foltos lapélek; gyűrött címlap; kb. 50 oldalon tollal aláhúzva, jelölve, beírva
Kiadó közgazdasági és jogi kiadó
Kiadás éve1994
Oldalak száma:1006
Súly200 gr
ISBN2399954943326
ÁrukódSL#2111074645
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 10 990 Ft

A termék megvásárlásával

1 099 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal