Ételkészítési technológia I. - Vendéglátóipari szakközépiskolai tankönyv

közigazgatási útmutató  | 1978  | papír / puha kötés  |  171 oldal

Libri Antikvárium
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 990 Ft

A termék megvásárlásával

199 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:közepes állapotú antikvár könyv - foltos - kopottas
Megsárgult. a könyv gerince kopottas.
Kiadó közigazgatási útmutató
Kiadás éve1978
Oldalak száma:171
Súly2000 gr
ISBN2399972534438
ÁrukódSL#2110428032
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 990 Ft

A termék megvásárlásával

199 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Pörgős PéntekPörgős Péntek