Felszolgálási ismeretek II.

közgazdasági és jogi könyvkiadó  | 1980  | papír / puha kötés  |  279 oldal

Libri Antikvárium
Az italok felszolgálásával indító kiadvány foglalkozik az étlap-, étrend- és árlapismerettel, valamint a rendezvények lebonyolításával. A fő témája természetesen az ételek felszolgálása, amit részletesen, ábrákkal illusztrálva mutat be. A felszolgáláson felül bemutatja azokat az alapvető ételkészítési ismereteket is, amelyek a vendéglátós tanulók számára nélkülözhetetlenek. Érdekes olvasmányokkal, kiegészítő anyagokkal színesítik a szerzők a kiadványt, a fejezetek végén pedig ellenőrző kérdések járulnak hozzá az anyag alapos elsajátításához.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 290 Ft

A termék megvásárlásával

129 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
kissé foltos borító
Kiadó közgazdasági és jogi könyvkiadó
Kiadás éve1980
Oldalak száma:279
Súly300 gr
ISBN2310004730062
ÁrukódSL#2110184795
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 290 Ft

A termék megvásárlásával

129 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború