Friss irodalmi húsok

pallas stúdió  | 2001  | kemény kötés  |  96 oldal

Libri Antikvárium
Talán nem túlzás azt állítani, hogy az utóbbi idők magyar irodalma kissé szegényesebb a gasztronómiai témákat illetően. A nagy régieknek ugyanis ugyanolyan fontos volt a has témája, mint az észé vagy a szívé. Gondoljunk csak Kosztolányi tárcáira, Krúdy Szinbád-novelláira, Tömörkény írásaira (melyben az alföldi parasztság gasztronómiáját örökítette meg), Mikszáth haspártiságára, a század első felének irodalmára, akik emléket állítottak a legendás kávéházi időknek. A Magyar Konyha egy éven keresztül közölte 24 fiatal magyar író gasztronovelláit azzal a nem titkolt céllal, hogy újabb lendületet adjon a magyar irodalomban amúgy is értékes múlttal rendelkező gasztronómiai prózának.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 490 Ft

A termék megvásárlásával

249 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - név/ajándékozási beírással
ajándékozási bejegyzés
Kiadó pallas stúdió
Kiadás éve2001
Oldalak száma:96
Súly200 gr
ISBN2310002870166
ÁrukódSL#2109330421
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 490 Ft

A termék megvásárlásával

249 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

J.D. Barker: Zárt ajtók mögöttJ.D. Barker: Zárt ajtók mögött