Gazdálkodás a vendéglátásban

műszaki könyvkiadó  | 2017  | papír / puha kötés  |  308 oldal

Libri Antikvárium
Új tankönyvünk részletesen ismerteti a vendéglátás tevékenységével kapcsolatos gazdálkodási területeket. Felépítése követi a szakács, a cukrász, a pincér, a vendéglátó eladó, a fogadós, a vendéglátó üzletvezető és a vendéglátásszervező szakmák komplex szakmai vizsgakövetelményeit. A tananyag alkalmazkodik a 10045-12 Gazdálkodás és a 11561-16 Gazdálkodási ismeretek modul Vendéglátó gazdálkodás és Vendéglátó gazdálkodás elmélete tantárgyának témaköreihez. Az egyes gondolatmenetek lezárásaként összesen csaknem 560 változatos kérdés (az életből vett példákhoz kapcsolódó feladat, szóbeli kifejtős esszé) irányítja a figyelmet a gyakorlati munkára. Megoldásuk segíti a vendéglátós szemléletmód kialakítását. A tanulók így megismerik és elsajátítják az e szakmákban nélkülözhetetlen hozzáállást: mindig a vendég az első, extra kívánságaikat is teljesíteni kell. Az előírt tananyag kiegészül a honlapunkról letölthető digitális tartalmakkal: olvasmányok, képek, nyomtatványok bővítik tovább a tudást, jól szolgálva ezzel a vizsgákra való felkészülést és az ismeretek mélyebb, gyakorlatiasabb elsajátítását.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 9 990 Ft

A termék megvásárlásával

999 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:hibátlan, olvasatlan példány
Kiadó műszaki könyvkiadó
Kiadás éve2017
Oldalak száma:308
Súly100 gr
ISBN0359001177588
ÁrukódSL#2106209753
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 9 990 Ft

A termék megvásárlásával

999 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború