HACCP. Hazard Analysis Critical Control Point. Veszélyelemzés Kritikus Szabályozási Pont

budapest  | 2002  | papír / puha kötés  |  35 oldal

Libri Antikvárium
Szükséges rossz vagy üzleti érdek? Az igényes vendég megszerzésének és megtartásának eszköze Tömören és érthetően, vendéglátók, közétkeztetők részére
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 500 Ft

A termék megvásárlásával

350 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:hibátlan, olvasatlan példány
Kiadó budapest
Kiadás éve2002
Oldalak száma:35
Súly300 gr
ISBN0379000632727
ÁrukódSL#2105943307
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 500 Ft

A termék megvásárlásával

350 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal