Hal- és vadételek

puedlo kiadó  | 2004  | papír / puha kötés  |  160 oldal

Libri Antikvárium
Verhóczki István A magyar étkezési kultúra méltatlanul hanyagolja a hal- és vadételeket. Egészséges és ízletes finomságok készítésére ösztönöznek a kiadvány kiváló receptjei, melyek elkészítésével és fogyasztásával javíthatunk egysíkú étkezési szokásainkon, és nagyszerű kulináris tapasztalatokkal gazdagodhatunk. ALUFÓLIÁBAN SÜLT HAL 4 szelet tengerihal-filé 2 evőkanál paradicsompüré l fej hagyma 5 dkg margarin l sárgarépa l citrom leve 1/2 zellergumó só, bors A halfilét citromlével megcsöpögtetjük, majd sóval és kevés borssal bedörzsöljük. A összes zöldséget megtisztítjuk, és nagyobb lyukú reszelőn reszeljük. Margarinnal kikent, téglalap alakú alufóliára fektetjük. A reszelt zöldséget kikeverjük a paradicsompürével és kevés sóval. A krémet a halszeletekre kenjük, kissé belenyomkodjuk. Az alufóliát lazán összezárjuk úgy, hogy a keletkező gőz ne feszítse szét. Előmelegített, forró sütőben 15-20 percig sütjük. Burgonyapürével vagy rizzsel
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 490 Ft

A termék megvásárlásával

149 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:közepes állapotú antikvár könyv - foltos
saját kép
Kiadó puedlo kiadó
Kiadás éve2004
Oldalak száma:160
Súly200 gr
ISBN2399968673844
ÁrukódSL#2111672016
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 490 Ft

A termék megvásárlásával

149 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

KönyvtörvényKönyvtörvény