Házi tartósítás, tárolás

cser kiadó  | 2006  | papír / puha kötés  |  96 oldal

Libri Antikvárium
Tartalom: - Miért tegyük el? - A friss élelmiszer helyes tárolása - Tartósítás - áttekintés - Fagyasztás - Szárítás, aszalás - Tartósítás alkoholos, ecetes, olajos felöntőlében - Savanyítás (tejsavas tartósítás) - Befőzés - Lekvárok, gyümölcsízek, zselék - Kandírozás - Pácolás, füstölés
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 7 990 Ft

A termék megvásárlásával

799 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Enyhén karcos borító.
Kiadó cser kiadó
Kiadás éve2006
Oldalak száma:96
Súly100 gr
ISBN2310011749170
ÁrukódSL#2111993185
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 7 990 Ft

A termék megvásárlásával

799 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Uketsu: Strange Pictures - Különös képekUketsu: Strange Pictures - Különös képek