Hűtőipari kézikönyv 2. - Technológiák

mezőgazda kiadó  | 2002  | cérnafűzött, keménytáblás  |  584 oldal

Libri Antikvárium
A Hűtőipari kézikönyv első kiadása óta nagyot fejlődött az élelmiszerek hűtése, gyorsfagyasztása az egész világon, így hazánkban is. A kézikönyv az elmúlt évtizedek alatt az oktatásban, a műszaki fejlesztésben és a mindennapi szakmai munkában nélkülözhetetlen hiánycikké vált. Új eljárások, új termékek jelentek meg és a táplálkozástudomány is más követelményeket támaszt a feldolgozott élelmiszerekkel szemben. Nőtt a hűtőlánc, az élelmiszer-biztonsági követelmények szerepe. A kézikönyv szerzői, akik az élelmiszer-tudomány, az élelmiszerhűtés, -fagyasztás szakemberei, a legújabb kutatási, fejlesztési eredményeken alapuló ismereteik alapján dolgozták fel a fejezeteket. 2. kötet: Technológiák 1. Élelmiszerek tartósítása hűtőkezeléssel 2. Hűtött és gyorsfagyasztott élelmiszerek nyersanyagai 3. Élelmiszerek hűtőtárolása 4. Gyorsfagyasztott termékek gyártása 5. Gyorsfagyasztott termékek csomagolása 6. Gyorsfagyasztott élelmiszerek tárolása 7. Hűtött és kíméletesen feldolgozott élelmiszerek gyártása 8. Hűtött és gyors.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 5 390 Ft

A termék megvásárlásával

539 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Újszerű, szép állapotban.
Kiadó mezőgazda kiadó
Kiadás éve2002
Oldalak száma:584
Súly300 gr
ISBN2399960233312
ÁrukódSL#2111445952
Kötéscérnafűzött, keménytáblás

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 5 390 Ft

A termék megvásárlásával

539 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Herner Dorka: Kudarcos terápiákHerner Dorka: Kudarcos terápiák