Italismeret - A vendéglátó szakképzés számára

képzőművészeti kiadó  | 2003  | papír / puha kötés  |  204 oldal

Libri Antikvárium
Tankönyv a vendéglátást és idegenforgalmat tanulók számára. Az ország borvidékei, híres szőlőtermelő tájainak hagyományai, jellemző borai, a sörfőzés története, folyamata, a párlatok, likőrök fajtái, készítése. Az alkoholtartalmú /bor, sör, párlatok és likőrök/ és az alkoholmentes /víz, üdítők/ italokat részletesen bemutató tankönyv sok éves hiányt pótol. A gyakorlatokat leíró fejezet a laboratóriumi munka szabályait, az italok kémiai, érzékszervi és egyéb vizsgálatát ismerteti. A kiadvány végén kislexikon segíti a szakszavak és a szakmai kifejezések megértését, megtanulását.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 990 Ft

A termék megvásárlásával

99 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
a címoldalon könyvtári pecséttel; megkímélt, szép állapotban
Kiadó képzőművészeti kiadó
Kiadás éve2003
Oldalak száma:204
Súly300 gr
ISBN2399955242220
ÁrukódSL#2110803707
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 990 Ft

A termék megvásárlásával

99 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború