Korszerű ételkészítési ismeretek I-II.

kereskedelmi és idegenforgalmi továbbképző kft.  | 2011  | papír / puha kötés  |  632 oldal

Libri Antikvárium
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 10 990 Ft

A termék megvásárlásával

1 099 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:hibátlan, olvasatlan példány
Fóliázott, bontatlan példány
Kiadó kereskedelmi és idegenforgalmi továbbképző kft.
Kiadás éve2011
Oldalak száma:632
Súly600 gr
ISBN2399960643241
ÁrukódSL#2111306176
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 10 990 Ft

A termék megvásárlásával

1 099 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal