Szakács szakmai ismeretek

műszaki könyvkiadó  | 2017  | puhatáblás, ragasztókötött  |  180 oldal

Libri Antikvárium
A három éves képzéshez készített, színes fotókkal illusztrált tankönyv a konyhai műveletek bemutatása - hideg-meleg előételek, levesek, főzelékek, mártások tészták, különféle húsfélék, saláták stb. készítése - mellett kitér az árugazdálkodásra, a munkaszervezésre, és a marketing jelentőségére is.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 7 990 Ft

A termék megvásárlásával

799 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:hibátlan, olvasatlan példány
Kiadó műszaki könyvkiadó
Kiadás éve2017
Oldalak száma:180
Súly889 gr
ISBN0619001963292
ÁrukódSL#2107744669
Kötéspuhatáblás, ragasztókötött

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 7 990 Ft

A termék megvásárlásával

799 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Alekszej Navalnij: HazafiAlekszej Navalnij: Hazafi