Szakács szakmai ismeretek

műszaki könyvkiadó  | 2015  | puhatáblás, ragasztókötött  |  180 oldal

Libri Antikvárium
A három éves képzéshez készített, színes fotókkal illusztrált tankönyv a konyhai műveletek bemutatása - hideg-meleg előételek, levesek, főzelékek, mártások tészták, különféle húsfélék, saláták stb. készítése - mellett kitér az árugazdálkodásra, a munkaszervezésre, és a marketing jelentőségére is.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 7 790 Ft

A termék megvásárlásával

779 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:közepes állapotú antikvár könyv - karcos borító - kopottas - meglazult könyvtest - sérült borító - név/ajándékozási beírással
tollal való beírás
Kiadó műszaki könyvkiadó
Kiadás éve2015
Oldalak száma:180
Súly889 gr
ISBN0609002954658
ÁrukódSL#2107824595
Kötéspuhatáblás, ragasztókötött

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 7 790 Ft

A termék megvásárlásával

779 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Alekszej Navalnij: HazafiAlekszej Navalnij: Hazafi