Termesszünk otthon finomabbat!

gabo kiadó  | 2015  | cérnafűzött, keménytáblás  |  224 oldal

Libri Antikvárium
Termesztett már gondosan egy nagy csomó paradicsomot, aminek csak az volt a baja, hogy amikor leszedte, nem volt semmilyen íze? James Wong botanikus és ismert kertészeti szakíró meg van győződve arról, hogy az elfogadott kertészeti gyakorlat téved a bőséges termés, illetve a gazdag íz elérése tekintetében. Mit ígér James? Egyszerűen a legjobb ízű fajták termesztésével, kevesebb hókuszpókusszal nemcsak ízesebb terményhez jutunk, de befektetett munkánk is meghozza a várt eredményt. A kötet - a szokványostól eltérően - ötvözi a tudomány eredményeit a tradicionális technikákkal, így érhetjük el, hogy az általunk termelt zöldségek jó ízűek, zamatosak legyenek, valamint hogy sokféle izgalmas, újszerű terményt tudjunk termeszteni, amelyekre korábban soha nem is gondoltunk. James 40 olyan egyszerű ételreceptet is közöl - utána lehet számolni - amelyek főbb hozzávalóit magunk is meg tudjuk termelni. Hát akkor, mire várunk még?
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 5 190 Ft

A termék megvásárlásával

519 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó gabo kiadó
Kiadás éve2015
Oldalak száma:224
Súly1049 gr
ISBN2310007513549
ÁrukódSL#2111651617
Kötéscérnafűzött, keménytáblás

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 5 190 Ft

A termék megvásárlásával

519 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Rina Kent: Deviant KingRina Kent: Deviant King