Vágóállat- és húsminőség

szaktudás kiadó ház rt.  | 2002  | kemény kötés  |  228 oldal

Libri Antikvárium
Az egészséges ember számára a rendszeres húsfogyasztás szervesen hozzátartozik a teljes értékű táplálkozáshoz. A húsminőség napjainkban különösen fontossá vált – elég csak a közelmúlt eseményeire gondolnunk (kergemarha-kór stb.) A könyv teljes körű felvilágosítást és tájékoztatást ad a vágóállatok minősítéséről, osztályozásáról, a hús fizikai, fiziológiai és biokémiai tulajdonságairól, az egyéb a hús minőségét befolyásoló tényezőkről, a környezetterhelésre gyakorolt hatásról valamint a minőségbiztosításról a hústermelésben.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 8 990 Ft

A termék megvásárlásával

899 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó szaktudás kiadó ház rt.
Kiadás éve2002
Oldalak száma:228
Súly360 gr
ISBN2399982916644
ÁrukódSL#2110033236
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 8 990 Ft

A termék megvásárlásával

899 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Herner Dorka: Kudarcos terápiákHerner Dorka: Kudarcos terápiák