Vágóállat- és húsminőség

szaktudás kiadó ház rt.  | 2002  | cérnafűzött, keménytáblás  |  228 oldal

Libri Antikvárium
Az egészséges ember számára a rendszeres húsfogyasztás szervesen hozzátartozik a teljes értékű táplálkozáshoz. A húsminőség napjainkban különösen fontossá vált – elég csak a közelmúlt eseményeire gondolnunk (kergemarha-kór stb.) A könyv teljes körű felvilágosítást és tájékoztatást ad a vágóállatok minősítéséről, osztályozásáról, a hús fizikai, fiziológiai és biokémiai tulajdonságairól, az egyéb a hús minőségét befolyásoló tényezőkről, a környezetterhelésre gyakorolt hatásról valamint a minőségbiztosításról a hústermelésben.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Online ár: 2 590 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 943 Ft

A termék megvásárlásával

194 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - sérült borító
Kiadó szaktudás kiadó ház rt.
Kiadás éve2002
Oldalak száma:228
Súly360 gr
ISBN2310009842654
ÁrukódSL#2111558684
Kötéscérnafűzött, keménytáblás

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Online ár: 2 590 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 943 Ft

A termék megvásárlásával

194 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Herner Dorka: Kudarcos terápiákHerner Dorka: Kudarcos terápiák