Vendéglátó technológia IV. - Ételkészítési és felszolgálási ismeretek

közgazdasági és jogi könyvkiadó  | 1984  | papír / puha kötés  |  216 oldal

Libri Antikvárium
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 490 Ft

A termék megvásárlásával

349 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - foltos
A borító foltos, bepiszkolódott.
Kiadó közgazdasági és jogi könyvkiadó
Kiadás éve1984
Oldalak száma:216
Súly300 gr
ISBN2399972481237
ÁrukódSL#2111252991
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 490 Ft

A termék megvásárlásával

349 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal