Stephen Le

A táplálkozás százmillió éves története - Mit ettek az őseink, és miért fontos ez ma?

typotex elektronikus kiadó kft.  | 2021  | MAGYAR nyelvű  | KARTONÁLT  |  296 oldal

Életünknek manapság kevés olyan területe van, amelyet annyi ellentmondásos információ terhel, mint az étrendünk: együnk sok húst, ne együnk sok húst, a teljes kiőrlésű gabonák egészségesek, a teljes kiőrlésű gabonák katasztrofálisak, csak bizonyos élelmiszereket szabad fogyasztanunk, mindent ehetünk, de mértékkel, és így tovább. A különböző kultúrák évszázados konyhái a bonyolult biológiai igények és a környezet által finomhangolt evolúció eredményei. Mit tehetünk az egészségünkért a tömegélelmiszerek korában? Stephen Le kanadai biológiai antropológus könyve elődeink táplálkozási stratégiáit feltáró nagy ívű történeti áttekintés, a világ különböző földrészein élő embereket és az ottani ételfogyasztási szokásokat bemutató szórakoztató útirajz, aktuális tudományos kutatás és meggyőző életmód-tanácsadó egyszerre.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 4 500 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 4 275 Ft

A termék megvásárlásával

427 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó typotex elektronikus kiadó kft.
Kiadás éve2021
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:296
BorítóKARTONÁLT
Súly380 gr
FordítóVarró Zsuzsa
ISBN9789634931072
Árukód2747073 / 1199031

Vásárlói értékelések, vélemények

(5 vélemény)

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 4 500 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 4 275 Ft

A termék megvásárlásával

427 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Robert Jobson: Katalin walesi hercegnéRobert Jobson: Katalin walesi hercegné