Achim Samwald

Aszalás - Gyümölcsök, zöldségek, fűszerek

gazda kiadó kft.  | 2002  | MAGYAR nyelvű  | FŰZVE  |  124 oldal

Az aszalás a tartósítás egyik legegyszerűbb, legősibb, és legtermészetesebb formája. Mi a titka, milyen módszerek, technikák vannak, és mit kezdjünk a végeredménnyel? Ezekre a kérdésekre ad választ ez a könyv. Aszalási technikák: aszalás a szabadban, sütőben, saját építésű aszaló szekrényben, elektromos aszalóban Gyümölcsök, zöldségek, növények, gombák aszalása Magvak, mogyorók, dió, füge, datolya sütéshez, főzéshez Egészséges és fenséges: gyümölcssajt, édességek, kenyér, kekszek, fűszerporok, gyógyteák, főzés aszalt zöldségekkel
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
1 596 Ft

A termék megvásárlásával

159 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó gazda kiadó kft.
Kiadás éve2002
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:124
BorítóFŰZVE
Súly170 gr
Illusztráció64 SZÍNES FOTÓ, 18 RAJZ
FordítóKorbácska Zsófia
ISBN9789637445460
Árukód2095481 / 1012672

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
1 596 Ft

A termék megvásárlásával

159 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború