Barotányi Zoltán

Konyhai kémia - Hogyan működik főzés közben a tudomány?

MAGYAR NARANCS KÖNYVEK

tea kiadó kft.  | 2024  | MAGYAR nyelvű  | FÜLES, KARTONÁLT  |  373 oldal

Kerti sütögetéskor miért csökkenti a zöldfűszeres pác a rákkeltő anyagok keletkezését? Miért finom a hőbomlás egyes fázisaiban az étel, és miért ehetetlen a másikban? Vajon mitől rettegnek a kemofóbok, ha édesítőszert tartalmaz egy étel? Miért változik meg a vizeletünk szaga, ha spárgát ettünk, és miért csak az emberek negyede érzékeli?
Barotányi Zoltán kedélyes és lezser hangvételű ismeretterjesztő írásaiban összeforr a gasztronómia és a szigorú tudomány, mely rég volt olyan szórakoztató és lélegzetelállítóan összetett, mint háztartásunk fortyogó laboratóriumában: a konyhában.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 4 690 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 4 455 Ft

A termék megvásárlásával

445 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó tea kiadó kft.
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:373
BorítóFÜLES, KARTONÁLT
Súly530 gr
Sorozat MAGYAR NARANCS KÖNYVEK
ISBN9786158233781
Árukód2782850 / 1224897

Vásárlói értékelések, vélemények

(2 vélemény)
Csajbók-Reményi László
2024. 12. 18.

Eléggé pongyola az egész. Néha közhelyekkel dobálózik benne a készítő.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 4 690 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 4 455 Ft

A termék megvásárlásával

445 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Csatári Bence: KóborCsatári Bence: Kóbor